Ekm

Mevzuat gereği işletmelerde meleki eğitim gören öğrencilerimize verilmesi gereken  İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ eğitimini verdik.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem veli toplantısı, okul-işletme ve okul aile birliği toplantılarını yaptık.

14 Ekim 2021 perşembe günü yapılan toplantılara katılım beklenen düzeyde olmadı.

Ekm

Tatvan Mesleki Eğitim merkezi olarak yaptığımız iş ve işlemlerin öğrencilerimize ve diğer vatandaşlarımıza daha iyi anlatılabilmesi amacıyla TANITIM BROŞÜRÜ hazırladık.

Lise programı, Kalfalık-Ustalık, Usta öğreticilik belgeleri ve diploma Telafi programlarımızı tanıtan broşürden 1000 adet bastırıp Tatvan geneline dağıttık.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığı Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliği 45. maddeye istinaden eğitim öğretim yılı boyunca 3 kez yapılması gereken Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Komisyonu toplantısının ilki okul müdürü başkanlığında ve okulumuz rehber öğretmeni koordinesinde toplandı.

Eyl

Aynı binayı paylaştığımız Nene Hattun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi'nin açılışı sebebiyle gelen Bitlis Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Vahit KİLER ve Cemal TAŞAR açılış sonrası okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarete öncülük eden İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Emin KORKMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Abdullah YÜZER ile birlikte kalabalık bir heyetin ziyaretleri sonrası okulumuz arka bahçesinin duvar ve parke yapılması ile ilgili en kısa zamanda çalışmalara başlanacağı sözü verildi.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdullah YÜZER ve şube müdürümüz Sayın Halil AKHAN okulumuzu ziyaret ettiler.

2021/2022 eğitim öğretim yılının ilk haftasında okulumuzu ziyaret eden ilçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Abdullah YÜZER ve şube müdürümüz sayın Halil AKHAN ile mesleki eğitimin merkezimizin iş ve işlemleri ile çeşitli sorunları üzerinde sohbet ettik.

Ziyaretleri ve destekleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Tem

Milli Eğitim bakanlığımızın il olarak 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren uygulamaya koyduğu DİPLOMA TELAFİ ÖĞRENCİLERİMİZE diploma töreni düzenledik.

Tatvan Valide Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yaptığımız törene; Tatvan Milli Eğitim müdürümüz sayın Abdullah YÜZER, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı sayın Ecvet AVCI, Tekstilciler Birliği başkanı Beshan Tekstil yönetim kurulu başkanı sayın Besim DEMİRKAN, şube müdürleri ve okul müdürleriyle birlikte mezun öğrencilerimiz ve aileleri katılmışlardır.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşuyla başlayan tören, okulumuzun tanıtım videosuyla devam etmiş; okul müdürümüz Turan SEVİNÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Abdullah YÜZER'in konuşmalarının ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan 66 öğrencimize temsilen diplomaları verildi.

Törene katılıp bizleri onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

May

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla yürürlüğe alınan  "Okulum Temiz" belgelendirme programı kapsamında okulumuz "OKULUM TEMİZ" belgesi aldı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.