OKUL-İŞLETME TOPLANTISI YAPTIK.

Öğrencilerimizin mesleki eğitim gördüğü işletmelerin sahipleriyle 2. toplantımızı yaptık.

Ekim ayında yapılan ilk toplantıya katılım çok az iken 2. toplantıya nispeten daha fazla işletmemiz katıldı.

Öğrencilerimizin mesleki eğitimleri sırasında karşılaştıkları sorunların çözümü ve okul-işletme ilişkilerinin daoğru yürütülmesi amacıyla yapılan toplantıda aşağıdaki gündem maddeleri konuşularak karara bağlandı.

1-      - Mesleki Eğitim Sözleşmesinin incelenmesi, tarafların görev ve sorumluluklarının görüşülmesi.

2-      - Devlet Katkısı ödemelerinde tarafların görev ve sorumluluklarının görüşülmesi.

3-      -Öğrencilerin okula ve işletmeye devam/devamsızlık durumlarının görüşülmesi.

4-      -Sözleşme fesihlerinde tarafların görev ve sorumluluklarının görüşülmesi.

5-      -İş kazası halinde tarafların görev ve sorumluluklarının görüşülmesi.

6-      -Öğrenci ile ilgili meydana gelebilecek sorunlar hakkında izlenecek yolların görüşülmesi.

Yayın: 27.01.2023 - Güncelleme: 27.01.2023 18:20 - Görüntülenme: 185