BİTLİS / TATVAN - Tatvan Mesleki Eğitim Merkezi

HAFTALIK DERS PROGRAMI

Sevgili Öğrenciler;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 11 Eylül Pazartesi başlayacaktır.

Haftalık Ders Programına göre okul günleriniz aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

(HAFTALIK DERS PROGRAMLARI HAZIRLANINCA OKUL PANOSUNA ASILACAKTIR.)

Pazartesi Günleri................      9. SINIFLAR ile 12. SINIFLAR okula gelecekler.

Salı Günleri.......................       10. SINIFLAR ile 11. SINIFLAR okula gelecekler.

Çarşamba Günleri..............        11. SINIFLAR ile 12. SINIFLAR okula gelecekler.

Dersleriniz, sabah saat 08.00 başlayacaktır. Lütfen okul gününüzde derslere zamanında katılınız.

Toplam devamsızlık süreniz 6 haftadır. 6 hafta devamsızlık yapan öğrencilerin kayıtları silinerek Açık Öğretim Lisesine gönderileceklerdir.

Sevgili Öğrenciler,

Sizlere daha iyi bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak için hepinizin okul kurallarına uyması gerekmektedir. Okul Kurallarına uymayan öğrencilere gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

TATVAN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

OKUL KURALLARI

1-      Okuldaki teorik eğitim gününde saat 08.00’de başlayan ilk dersten son derse kadar bütün derslere zamanında katılmak.

2-      Okulda bulunduğunuz zamanlarda; okul eşyalarına, okul bahçesine zarar vermemek.

3-      Okulda bulunduğunuz zamanlarda; okul idarecilerine, öğretmenlere ve öğrencilere karşı saygılı ve kibar davranmak.

4-      Toplam özürsüz devamsızlık hakkınız 6 gün olup bu devamsızlık süresini aşmamak.

5-      İzin ve raporlu olduğunuz zamanlarda en kısa zamanda izin belgesi ve raporu okul idaresine teslim etmek.

6-      Derste sınıfın düzenini bozmamak ve dersi öğretmenimi dinlemek.

7-      Haftanın 3-4 günü mesleki eğitim gördüğüm işyerinde bulunmak, işyerinin kurallarına uymak.

8-      Mesleki Eğitim Sözleşmesi kurallarına uyamak ve sık sık işyeri değişikliği yapmamak.

9-      Sınıf ve koridorlara, okulun bahçesine ve okulun önündeki caddeye çöp atmamak, yerde görülen çöpleri kaldırıp çöp kovasına atmak.

10-  Tuvaletleri ve lavaboları temiz kullanmak, sabunluk ve peçeteliklere zarar vermemek, zarar verenleri uyarmak ve okul idaresine haber vermek.

11-  Okula, dışarıdan arkadaşlarını getirmemek.

12-  Okul nöbetçisi olduğunuz günlerde görevinizi en iyi şekilde yapmak.

13- Koridarlarda arkadaşlarını rahatsız etmemek, onları itmemek, küfür ve argo konuşmalar yapmamak.

Hepinize iyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

Turan SEVİNÇ

Okul Müdürü