T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİTLİS / TATVAN - Tatvan Mesleki Eğitim Merkezi

2024 ŞUBAT DÖNEMİ e-SINAV BAŞVURU ÜCRETİ VE BANKA İŞLEMLERİ

E SINAVA GİRECEK ADAYLARIMIZIN DİKKATİNE!

2024 ŞUBAT DÖNEMİ KALFALIK USTALIK TEORİK SINAVINA (E SINAV) GİRECEK ADAYLARIMIZIN AŞAĞIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDEREK EN GEÇ 22 OCAK 2024 TARİHİNE KADAR E SINAV ÜCRETİNİ YATIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

Önemli...!!! SINAV ÜCRETİNİ YATIRAN ADAYLARIMIZ MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GELEREK GİRİŞ BELGELERİNİ ALABİLİRLER.  BUNUN İÇİN AYRICA MESAJ ATILMAYACAKTIR.


DİKKAT...! 22 OCAK TARİHİNE KADAR  E-SINAV ÜCRETİNİ YATIRMAYIP E SINAVA GİRMEYEN  ADAYLARIMIZ UYGULAMA SINAVINDA BAŞARILI OLSALAR BİLE BELGE ALAMAYACAKLARDIR.

Adaylar, e-sınav ücretini sınavın adını seçerek (Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Döner Sermaye İşletmesi hesabına) T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası veya Halk Bankasına ATM, internet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden yatırabileceklerdir.

 

NTERNET BANKACILIĞI (Mobil) ÜZERİNDEN ÖDEME İŞLEMLERİ

1- Ödemeler kısmını seçiniz.

2- Eğitim, Sınav ve Üniversiteler kısmını seçiniz.

3- MEB yazan kısmı seçiniz.

4-Sınav Seçimi kısmını tıklayıp Kalfalık-Ustalık kısmını seçiniz. T.C. Kimlik Numaranızı ve Telefon Numaranızı giriniz.

5-DEVAM kısmını seçiniz.

6- Çıkan tutarı 240 TL (bu tutar değişmiş olabilir) seçerek ödeme işleminizi tamamlaynız.

 Ayrıca;

Adaylarımız, E-sınav ücretlerini, https://odeme.meb.gov.tr internet adresinden de tüm banka kartları ile yatırılabilecektir. 


Hatalı olan ya da adayın kendisine ait olmayan T.C. kimlik numaraları ile yapılan ödemelerde, adayın başvurusu geçersiz sayılacak ve her türlü sorumluluk adaya ait olacaktır. 

 

Sınav randevusu oluşturulan aday, sınava girmemesi durumunda ücret iadesi talep edemez. Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların da bu konuyla ilgili başvuruları dikkate alınmayacaktır. 

 

ÖNEMLİ NOT : Sınav ücretini yatıran adaylarımız ödeme yaptıktan hemen sonra mutlaka okula gelip E SINAV GİRİŞ BELGELERİNİ almaları gerekmektedir.  (GİRİŞ BELGELERİNİZİ ALMANIZ İÇİN YENİDEN MESAJ GÖNDERİLMEYECEKTİR.)

 

ÖNEMLİ NOT: Mağduriyet yaşamamak için lütfen SINAV ÜCRETİNİ YATIRDIKTAN HEMEN SONRA MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN E-SINAV GİRİŞ BELGELERİNİZİ alınız.


 

Turan SEVİNÇ/Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 14:45 - Görüntülenme: 258
  Beğen | 0  kişi beğendi